Wie zijn wij?

Allereerst wil Fellow Roermond u hartelijk bedanken voor het bezoeken van onze website! Fellow Roermond is een organisatie- en evenementenbureau opgericht door twee jonge professionals: Michael Maissan en Rik Caris. Hier leest u alles over de drijvende krachten achter Fellow Roermond.

Fellow Roermond richt zich op de recreatiebranche van Roermond en omgeving. Wij specialiseren ons in het ontwikkelen, uiteenzetten en aanbieden van CityGames. Deze citygames zijn uitermate geschikt voor bedrijfs- en teamuitjes, familiedagen, introductiedagen, vriendengroepen en vrijgezellenfeesten en iedereen die op zoek is naar een leuk en goed georganiseerd dagje uit.

Om de dag compleet te maken werken wij bij Fellow samen met een aantal horeca ondernemingen in Roermond. De combinatie van onze citygames en de mogelijkheden die die onze partners aanbieden, staan garant voor een perfecte invulling van uw dag. Wilt u de dag evalueren onder het genot van een hapje en een drankje? Dat kan! U kunt uw activiteit combineren met een heerlijke lunch, diner, barbecue of gewoon een borrel.

“Deze combinatie zorgt er voor dat Fellow binnen- & buitengewoon is!”

Het Fellow-Team

Het Fellow- team bestaat slechts uit twee jonge enthousiastelingen. Een klein, overzichtelijk maar dynamisch en professioneel team dat dag in, dag uit klaar staat om de perfecte activiteit voor u te organiseren. Wij stellen ons graag aan u voor.

Michael Maissan

Geboren in Roermond, getogen in Maasbracht, maar nooit zijn binding met de stad verloren. Michael Maissan, het brein achter Fellow, voelt zich thuis in Roermond. Dat gevoel wil hij overbrengen op anderen. Zijn passie is dan ook om u door middel van de perfecte activiteit op een authentieke en onvergetelijke manier kennis te laten maken met deze mooie stad aan de Maas. Natuurlijk mag daar de Limburgse gezelligheid en gastvrijheid niet aan ontbreken.

Michael houdt zich binnen de organisatie vooral bezig met de programma ontwikkeling. Gezien zijn geschiedenis is die keuze geheel terecht. Na zijn opleiding als SPW activiteitenbegeleiding, en diverse opleidingen binnen het onderwijs, is hij nu werkzaam als Senior Instructeur binnen het Middelbaar Beroepsonderwijs. Naast het geven van diverse lessen en stagebegeleiding deed hij op organisatorisch gebied veel ervaring op met het organiseren van buitenschoolse activiteiten zoals werk- en projectweken, opendagen en excursies.

Ook naast zijn werk kon hij zijn creatieve ideeën vormgeven als groepsleider, staflid en vertrouwenspersoon van de (water)scouting in Maasbracht. Mede dankzij zijn gedrevenheid en doorzettingsvermogen staat Fellow daar waar het nu staat.

“Fellow Roermond staat garant voor frisse en heldere communicatie waardoor uw dagje uit zo geregeld is. Ons aanbod is zowel geschikt voor grote als kleine groepen en door onze korte lijnen kunnen wij snel schakelen. Wij zorgen er voor dat uw uitstapje perfect georganiseerd is.” Michael Maissan

Rik Caris

Op 8 mei 2012 is Rik bij het project betrokken. De Heythuysenaar was in de ogen van Michael een zeer geschikte vennootpartner. Ondanks zijn jonge leeftijd neemt de energieke Rik een flinke dosis ervaring mee in de organisatie van Fellow. Vanaf jongs af aan is hij zeer actief in het verenigingsleven. Hij is altijd betrokken geweest bij de plaatselijke carnavalsvereniging, KinderVakantieWerk en diverse sportverenigingen. Binnen deze verenigingen was Rik medeverantwoordelijk voor het organiseren van talloze activiteiten en evenementen met bezoekersaantallen tussen de 100 en 2000 mensen.

Zijn keuze om op de Academy of Leisure (vrijetijdsmanagement) te gaan studeren was dan ook een logische stap. Toch maakte Rik eerst kennis met andere beroepsgroepen en studeerde hij af aan de bakkersopleiding om vervolgens de opleidingen SPW 3 Gehandicaptenzorg en 4 woonbegeleiding af te ronden. Met die sociale studies als basis werkt hij momenteel als groepsbegeleider van mensen met een verstandelijke beperking. In dit werkveld leer je zeer veel over het ad hoc reageren en het invullen van specifieke wensen van personen. Binnen Fellow houdt Rik zich voornamelijk bezig met de organisatie en administratie. Zijn enthousiasme en creativiteit kan hij kwijt in het ontwikkelen en uiteenzetten van de programma’s van Fellow.

“Onze kracht is dat wij er vanuit onze eigen ervaring, enthousiasme en tomeloze ambitie alles aan doen om jouw dag er perfect uit te laten uitzien” Rik Caris